Teknologiat

Turvakenkämme ovat kevyitä ja mukavia, ja niiden valmistuksessa käytetään modernia teknologiaa. Huippuluokan materiaalien ja uusien teknisten kuitujen ansiosta olemme pystyneet luopumaan perinteisesti raskaista turvasaappaista ja siirtymään kevyisiin ja sporttisiin turvakenkiin.

BLOOM

Algix lanseerasi jalkineteollisuudelle maailman ensimmäisen merileväsekoitteisen ja kestävän ainesosan joustaville materiaaleille, kuten vaahtomuoville, jota käytetään jalkineiden ja urheilutuotteiden kaltaisissa sovelluksista, jotka vaativat voimakkaasti palautuvia ominaisuuksia. Levä imee veden saasteita jättäen jälkeensä tahnaa, joka kerätään ja käsitellään sekoitettavaksi EVA:n kanssa.

Lue lisää BLOOM-materiaalista

BOA® Fit System

BOA® Fit Systemillä kenkien istuvuuden voi säätää tarkasti, ja säätö toimii vaativimmissakin olosuhteissa.

CORDURA® ripstop

Kevyttä ja kestävää, erittäin lujaa kangasta, jonka polymeeriripstop-verkko takaa pehmeän mutta kestävän suorituskyvyn.

ESD

ESD-suojaus purkaa staattisia sähkövarauksia. Kenkien sähköresistenssi on 0,1 MOhm – 100 MOhm standardin ISO IEC 61340 mukaisesti.

ETPU

Pehmeä ja kestävä ETPU-vaahtomateriaali on valmistettu paisutetusta TPU:sta, ja se takaa pitkäkestoisen mukavuuden, energiapalautuksen ja kimmoisuuden.

Lue lisää ETPU-materiaalista

FLEX SYSTEM

FLEX-SYSTEM on suunniteltu toimimaan yhdessä jalan biomekaanisten toimintojen kanssa. Järjestelmä tukee luonnollisia liikkeitä, tarjoaa vakautta ja tukea sekä jakaa painetta ergonomisille alueille auttaen jalkaa joustamaan tehokkaasti.

GORE-TEX®

GORE-TEX®-kalvo pitää veden loitolla mutta huolehtii samalla hengittävyydestä. Sadekeli ei enää ole ongelma.

Leather Working Group

Leather Working Group on kansainvälinen voittoa tavoittelematon jäsenjärjestö, joka vastaa maailman suurimmasta nahan vastuullisuusohjelmasta. LWG:n tavoitteena on pienentää nahkateollisuuden ympäristövaikutuksia arvioimalla ja sertifioimalla nahanvalmistajia.

MATRYX®

Snöstormar, blöta vägar, isiga underlag – oavsett arbetsmiljö kan du lita på Michelin®-yttersulans säkra grepp och slitstyrka. Det innovativa greppmönstret inspirerat av MTB-däck fäster vid underlaget och leder bort vatten och snö för säkert grepp i alla tänkbara arbetsmiljöer.

NANO TOE

NANO-hiilikuitukomposiitti on 40 prosenttia lujempaa kuin tavallinen lasikuitu. Ohuemmat seinät jättävät jaloille enemmän tilaa, mikä parantaa mukavuutta. Varvassuoja täyttää kaikki kansainväliset standardit, mm. ASTM, CSA, EN 125685. Se on maailman ensimmäinen NANO-hiilikuituteknologialla valmistettu varvassuoja. Innovatiivisin teknologia takaa erinomaisen mukavuuden, keveyden ja vahvan suojauksen.

OrthoLite®

OrthoLite®-vaahtopohjalliset ovat kevyet ja hengittävät, ja ne säätelevät kosteustasoa. Ne on valmistettu kierrätysmateriaaleista.

StarKnit

SOLID GEAR StarKnit on yhdeksi kiinteäksi ja saumattomaksi kappaleeksi muodostettu päällinen. Polyesterilankoja neulotaan yhteen tarkalla ja yksityiskohtaisella prosessilla, joka tarjoaa höyhenenkevyen ja saumattoman istuvuuden. StarKnit-neulosta kutsutaan älykkääksi rakenteeksi, koska sen paksuus voi vaihdella kengän eri osissa. Neulosta säädetään sen mukaan, mihin toimintoon sitä tarvitaan: se on paksumpi alueilla, joissa tarvitaan enemmän suojaa ja ohuempaa siellä, missä on tarve paremmalle hengittävyydelle ja joustavuudelle.

Vibram®

Vibram®-ulkopohja on erittäin kestävä ja lujatekoinen. Se on kehitetty pitämään erityisen tehokkaasti epätasaisilla pinnoilla. Vibram®-ulkopohjan materiaali voi olla kumia tai TPU:ta, joista kumipohja kestää kuumuutta jopa 300 °C:seen asti.

Vibram® Traction Lug

Vibram® Traction Lug -ulkopohja tuo työskentelyyn vakautta ja varmaa pitoa niin tikkaita noustaessa kuin mudassa kahlattaessa. Traction Lug -ulkopohja on syntynyt urheilijoiden ja Vibramin® pyrkimyksistä parantaa pohjan pitoa, ja se tarjoaa jopa 25 % paremman pidon.

Michelin®

Michelin®-ulkopohja tarjoaa erinomaista pitoa ja kestävyyttä kaikkialla, minne työsi sinut vie: lumimyrskyssä, märillä kaduilla ja jäisellä betonilla. Maastopyörän renkaiden innoittama innovatiivinen kuvio tarttuu alustaan, ja monitahoinen kuvio ohjaa vettä ja lunta, mikä takaa pitävän otteen maasta.

Solid Gear logotype