Löydä oikeat turvakengät

Solid Gearilla on laaja valikoima turvakenkiä. Tämä kätevä opas auttaa löytämään tarpeitasi vastaavat turvakengät. Vastaa vain muutamaan työympäristöä, tarvittavia ominaisuuksia ja kenkien tyyliä koskevaan kysymykseen, niin opas antaa sopivat suositukset.

Jotta saisit suorituskykyisimmät ja parhaiten suojaavat turvakengät, ne on tärkeää valita työssä vallitsevien haasteiden mukaisesti. Yksi valintaan vaikuttava tekijä on esimerkiksi se, työskenteletkö pääasiassa ulkona vai sisällä. Kuumat, kylmät sekä liukkaat ja epätasaiset alustat vaativat kaikki kengiltä tiettyjä ominaisuuksia.

Lisäksi merkitystä on myös henkilökohtaisilla mieltymyksillä. Osa pitää perinteisistä kengännauhoista, kun taas toiset haluavat pikanauhat, kuten BOA® Fit Systemin. Lue lisää käyttämistämme teknologioista ja materiaaleista. Siinä missä toinen haluaa varrettomat kengät, toinen haluaa pitkä- tai keskipitkävartiset. Onneksi kenkien valintaopas auttaa valitsemaan juuri oikeat turvakengät!

Kaikki kenkämme ovat unisex-mallisia, mutta jotkin mallit sopivat erityisen hyvin naisten jalkoihin. Katso tästä 5 parasta suositusta: naisten turvakengät.

Solid Gear logotype