Parhaat naisten turvakengät

Turva- ja työkenkämme ovat unisex-mallisia, joten ne sopivat sekä miehille että naisille. Jotkin Solid Gear -turvakenkämalleista on kehitetty erityisesti naisille. Tässä oppaassa kerromme parhaat vinkkimme turvakenkien valintaan naisille. Tässä on viisi suosittua, naisten jalkoihin sopivaa turvakenkämallia.

Sporttiset naisten turvakengät

Naisten kengissä on tavallisesti kapeampi lesti. Monet Athletic-sarjan kengät ovat malliltaan kapeampia kuin muut Turvakengät. Siksi ne sopivat usein naisille.

Naisten keskuudessa suosittuja ovat Haze-mallin kengät Haze Moon ja Haze Tellus. Moon ja Tellus ovat kevyet ja mukavat turvakengät, joiden suojausluokitus on S1P. Saumaton StarKnit-päällinen saa kengän istumaan hyvin ja joustamaan. Erinomaisen vaimennuksen ansiosta Haze-kengät sopivat koko päivän kestävään käyttöön.

Naisille sopii myös erittäin kevyt Cloud 2.0 -turvakenkä. Cloud 2.0 on uskomattoman mukava turvakenkä ja hyväksi jaloille. Sen päällinen on lujaa verkkomateriaalia, jonka ansiosta kenkä hengittää hyvin. Siksi se sopii hyvin sisätiloissa tehtäviin töihin.

Tyylikäs Evolution Black -turvakenkä on lujatekoinen ja kevyt. Jos työolosuhteisiin kuuluvat liukkaat alustat, tämän kengän luistamaton pohja pitää tehokkaasti. Lisäksi tämä turvakenkä tarjoaa erinomaista mukavuutta, hengittävyyttä ja joustavuutta.

Vedenpitävät turvakengät naisille

Tarvitsetko vettä hylkivät kengät työssäsi? Mullistava Revolution-turvakenkä on hyvä valinta. Suojausluokitus S3 takaa muun muassa, että koko kenkä hylkii vettä. Tämä kenkä on luonnollisesti myös luistamaton ja siinä on naulaanastumissuoja ja NANO-varvassuoja. ETPU-materiaalia sisältävän EVA-välipohjan ansiosta kenkä on erittäin mukava ja palauttaa energian tehokkaasti.

Lisää hyödyllistä luettavaa: kengissämme käytetyt teknologiat ja kenkien hoito-opas.

Solid Gear logotype