Usein kysyttyä

Vastaamme mielellämme tuotteitamme koskeviin kysymyksiin. Jos sinulla on kysyttävää Solid Gear Footwearista ja turvakengistämme, tutustu usein esitettyihin kysymyksiimme ja niiden vastauksiin. Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä meihin.

Tuotteet

Mistä löydän kokotaulukon?

Solid Gearin tuotteiden koot vaihtelevat malleittain, joten jokaisella mallilla on oma kokotaulukkonsa. Kokotaulukot löytyvät kunkin tuotteen tuotesivulta. Kokotaulukko on Asiakirjat-nimisellä välilehdellä, joka löytyy oikealta suojaluokitustietojen alta.

Mikä suojausluokka minun pitäisi valita?

Jotta saisit parhaan suojan jaloillesi, on tärkeää valita oikean suojausluokan kengät. Suojausluokitusjärjestelmän avulla löydät turvakengät, joiden ominaisuuksiin kuuluvat vedenpitävyys, antistaattisuus, naulaanastumissuoja ja varvassuoja. Tämä turvakenkätaulukko auttaa valitsemaan tarpeitasi vastaavan suojausluokan.

Miten valitsen työympäristööni sopivat turvakengät?

Jos et tiedä, mitkä turvakengät sopivat tarkoituksiisi parhaiten, Kenkien valintaopas auttaa. Opas suosittelee tarpeitasi ja mieltymyksiäsi vastaavia kenkiä.

Ovatko kenkäni vedenpitävät?

Kenkien suojausluokka kertoo niiden vedenpitävyyden. Suojausluokkien S2, S3, S4 ja S5 kengissä on vettä hylkivä päällinen. Ne luokan S3 kengät, joissa on merkintä WR, ovat täysin vedenpitävät.

Miten Boa Fit System -kiristysmekanismi vaihdetaan?

Kun saat uuden Boa Fit System -mekanismin, sen mukana tulevat vaiheittaiset ohjeet. Ohjeet ja ohjevideot ovat nähtävissä myös osoitteessa Boafit.com.

Mistä löydän tuotteiden hinnat?

Tuotteidemme hinnat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Katso lähin jälleenmyyjäsi

Teettekö turvakenkiä naisille?

Kaikki turvakenkämme ovat unisex-mallisia. Joissakin malleissa on kuitenkin hieman kapeampi lesti, joka yleensä sopii paremmin naisten jalalle. Naisten turvakengät -opas tarjoaa suositukset viidestä suosituimmasta naisten turvakengästämme.

Teettekö turvakenkiä leveille jaloille?

Ahtletic-malliston kengissä on tavallisesti hieman kapeampi lesti. Leveille jaloille puolestaan sopivat Trekking- ja Tough-kengät. Kenkien istuvuus on tärkeää. Parhaiten sopiva malli selviää sovittamalla jälleenmyyjän luona. Katso jälleenmyyjä

Takuuasiat

Miten saan uuden Boa Fit System -kiristysmekanismin?

Ota yhteyttä ja pyydä takuulomake. Täytä lomake ja lähetä se meille. Lähetämme sinulle Boa Fit Systemin veloituksetta.

Jälleenmyyjät

Miten takuuasiat hoidetaan?

Partner Portal sisältää takuuosion. Kirjaa reklamaatio ja toimi ohjeiden mukaisesti.

Solid Gear logotype