SOLID GEAR FOOTWEAR

WIRED FOR PROGRESS

Varmistamme kenkiä, jotka saavat työn sujumaan nopeammin ja ihmiset jaksamaan pidempään.

ATHLETE INSPIRED WORKER APPROVED

Olemme olemassa niitä ihmisiä varten, jotka haluavat yltää työssä parhaaseensa. Näille ihmisille ei riitä se, että he pääsevät töihin ja sieltä kotiin. Nämä ihmiset ovat kuin urheilijoita, jotka käyttävät työssä kehoaan ja pyrkivät aina parantamaan suoritustaan sekä tavoittelevat aina parasta mahdollista tulosta. Annamme kaikkemme valmistaessamme kenkiä, jotka auttavat näitä ihmisiä työskentelemään nopeammin ja pidempään.

THE FRONTRUNNER OF ATHLETIC SAFETY FOOTWEAR

Työ kuormittaa jalkoja. Solid Gearin johtoajatuksena on, että turvakenkien ei tarvitse olla tiiliskiviä, joissa on nauhat. Kattava sporttisten turvakenkien valikoimamme tarjoaa suorituskykyä ja tehoa epämukavimpiinkin hetkiin.

Tutustu turvakenkiin
image

OUR WORK STARTS WITH GETTING TO KNOW YOURS

Tutkimme, miten käyttäjät liikkuvat ja työskentelevät, ja kuuntelemme heidän ajatuksiaan. Sitten aloitamme suunnittelun, jonka keskiössä on käyttäjä. Tuloksena syntyy kenkiä, jotka helpottavat työn tekemistä.

Onko sinulla ideoita? Kerro niistä meille!

image

WE NEVER STOP LOOKING FOR THE NEXT BIG THING

Olemme alusta asti tehneet yhteistyötä luotettavien teknologiakumppaneiden kanssa ja käyttäneet huippumateriaaleja, jotta tuotteistamme tulisi kestävämpiä, ergonomisempia ja turvallisempia.

Tutustu teknologioihin

image

LAB TESTED. REALITY CHECKED. CERTIFIED.

Testaamme ja sertifioimme kaikki tuotteemme aidoissa käyttötilanteissa ja laboratoriotesteillä. Olemme tyytyväisiä vasta, kun tuotteet täyttävät ja ylittävät turva- ja suorituskykystandardit.

Valitse oikea suojaluokitus

Solid Gear logotype