Venture 2

BEAT THE ORIGINAL

Elokuvien jatko-osat harvemmin yltävät alkuperäisen tasolle. Mepä emme tee elokuvia vaan kenkiä. Solid Gear Venture 2 -kenkä tarjoaa parempaa mukavuutta, tyyliä, energian palautusta ja joustavuutta. Eli se on jatko-osa, jota ei kannata jättää väliin.

YOU NEVER STAND STILL. NEITHER DO WE.

Jotta pysymme ajan tasalla (ja jotta sinä pysyt jaloillasi), kehitämme uudet kengät aina edeltäjien teknologian ja suorituskyvyn pohjalta. Venture 2 -kengässä on BOA® Fit System -kiristysmekanismin uusi ominaisuus PerformFit™ Wrap. Napakka istuvuus takaa erittäin hyvän kantapidon ja tuen, mikä mahdollistaa vakaan ja turvallisen liikkumisen sateessa, hiekalla ja mudassa. Välipohjassa on koko matkalta ETPU for an improved cushioning and energy return. Tästä eteenpäin jokainen askel tuntuu kevyemmältä ja kimmoisammalta, sillä välipohja vaimentaa iskuja tehokkaasti.

Tutustu Venture 2 -kenkään
1 / 3

BETTER IDEAS. SMARTER SHOES.

Ortholite®-pohjallinen on tehty kierrätettyjen ulkopohjien tuotannossa syntyvästä jätteestä. Se tarjoaa kestävän kehityksen mukaista suorituskykyä toimivuudesta, mukavuudesta ja muodosta tinkimättä. Vuori on 100 % kierrätettyä polyesteriä, ja päällisessä on mikrokuitua ja kevyttä MATRYX®-tekstiilimateriaalia. Se on erittäin suorituskykyinen, tehokkaasti hengittävä materiaali, joka parantaa ilmankiertoa, on erittäin kestävää ja tukee jalkoja kaikessa liikkumisessa. Lisäksi kengässä on kuminen ulkopohja, NANO-varvassuoja ja pehmeä naulaanastumissuoja, jotka takaavat turvallisuuden liikuttaessa.

Ominaisuudet

  • S3S PROTECTION
  • BOA® PERFORMFIT™ WRAP
  • NANO TOE™
  • ORTHOLITE® INSOLE HYBRID™
  • MATRYX®
image

BOA®

BOA® Fit System koostuu kolmesta keskeisestä osasta: mikrosäädettävästä kiristysmekanismista, erittäin vahvoista ja kevyistä nauhoista sekä lähes kitkattomista nauhakujista. Jokainen ainutlaatuinen kokoonpano on kehitetty tuottamaan nopea, vaivaton ja tarkka istuvuus. Sen takaa BOA® Guarantee.

Tutustu BOA®-kiristysmekanismiin

image

MATRYX®

Poikkeuksellisen tehokkaasti hengittävä ja vahva päällismateriaali on kudottu aramidikuiduista ja yksittäin pinnoitetuista polyamidilangoista. Se suojaa pitkäkestoisesti, tukee joustavasti ja kestää kulutusta.

Tutustu MATRYX®-materiaaliin

image

ETPU

Koko kengän käsittävä ETPU-välipohja tarkoittaa, että jalat ovat jatkuvassa kosketuksessa kestävään, matalatiheyksiseen ja elastiseen mikrohiukkasvaahtoon, joka varastoi ja vapauttaa energiaa erittäin tehokkaasti. Jalat kuitenkin tietävät vain, että olo tuntuu hyvältä tunnista ja askeleesta toiseen. Vähemmän painetta, hyvä kimmoisuus ja äärimmäinen mukavuus.

Lue lisää ETPU-materiaalista

Solid Gear logotype