SOLID GEAR FOOTWEAR

ESITTELYSSSÄ VAPOR 3

kaikenlaisiin olosuhteisiin soveltuvat turvakengät työntekijöille, jotka vaativat vakautta ja pitoa, oli sitten kyse työskentelystä työmaalla tai maastossa. Nahkapäällinen, jalkaa myötäilevä istuvuus sekä pehmeä ETPU-vaahtomuovikerros, joka takaa mukavuuden pitkinä päivinä

image

Vapor 3 Low

Tuntuu tennarilta, suojaa kuin saapas. Vapor 3 Low, varustettuna Vibram®-ulkopohjalla ja BOA® Fit -järjestelmällä, kevyessä kengässä on kaikki mitä tarvitset – eikä mitään turhaa. Suunniteltu tarjoamaan tukea ja voimakasta pitoa.

Tuotetiedot

image

Vapor 3 Explore

Työskentele vapaasti. Aivan uusi Vapor 3 Explore antaa itseluottamusta, olitpa sitten työmaalla tai haluat kulkea kevyesti maastossa yli juurien ja kivien. Kehitetty tarjoamaan vakautta, pitoa ja koko päivän.

Tuotetiedot

image

Vapor 3 Air

Vapor 3 Air tuo kestävyyttä, suorituskykyä ja hengittävyyttä auttaakseen sinua jaksamaan eteenpäin. Pehmeä EPTU-välipohja integroiduilla kahdella TPU-kiertojäykkyyspalalla pitää askeleesi vakaana ja mukavana, samalla kun sivujen verkkoneulokset huolehtivat tuuletuksesta ja pitävät roskat loitolla.

Tuotetiedot

VAPOR 3 SARJA TARJOAA:

  • Mukavuutta työpäivään
    ETPU välipohja, BOA® Fit System ja istuva lesti, joka tukee ja tuo mukavuutta ja varmuutta askeleisiisi.

  • Varmaa pitoa
    Pitävä Vibram® kumista valmistettu suurikuvioinen ulkopohja tarjoaa vakuuttavaa pitoa kaikissa olosuhteissa.

  • Vakautta
    Jämerä nahkapäällinen, kantakuppi, sekä kaksi TPU-kiertojäykkyyspalaa välipohjassa tekevät kengästä vakaan ja luotettavan.

image

Vibram® ulkopohja

Vibram® kuminen ulkopohja tuo pitoa myös silloin kun kiipeät tikkailla tai olosuhteet ovat liukkaat tai mutaiset.

Teknologiamme

image

BOA® Fit System kiinnitysjärjestelmä

BOA® Fit System kiinnitysmekanismin mikrosäädettävä kiekko ja supervahva kevyt nauha tekevät BOA® Fit Systemistä luotettavan, kätevän ja tukevan kiinnitysjärjestelmän. Suunniteltu toimimaan vaativimmissakin olosuhteissa. Kengät on helppo pukea ja riisua.

Teknologiamme

image

ETPU

Pehmeä ja kestävä ETPU-vaahto on valmistettu laajennetusta TPU:sta, joka tuo pitkäkestoista mukavuutta sekä väsymätöntä energianpalautusta ja joustoa.

Lue lisää ETPU:sta

Solid Gear logotype