Revolution 2 GTX

FEEL FASTER. LAST LONGER.

Nopein turvakenkämme on tehty auttamaan sinua työskentelemään nopeammin ja pidempään. Solid Gear Revolution 2 GTX pitää jalat raikkaina, suojattuina ja kuivina päivästä toiseen. Täysi S3-luokan suojaus.

STAY ON TOP OF YOUR GAME

Kuvittele, että tulet joka päivä töistä kotiin tuntien olosi virkeäksi. Aika mukavaa. Samalla se on kuitenkin vaikea haaste, sillä työskentely voi kuormittaa kehoa. Pitkät työpäivät kovilla lattioilla saavat jalat särkemään vuoron lopulla. Mutta onko näin pakko olla? Solid Gear Revolution 2 GTX -kenkä viitoittaa tietä, kun aiomme taklata tämän haasteen. Siinä on kevyt rakenne ja EPTU-välipohjan tarjoama vaimennus mutta samalla se takaa täyden S3-luokan suojauksen. Se auttaa työntekijöitä tekemään parhaansa tarjoamalla uudenlaisen yhdistelmän iskunvaimennusta, turvallisuutta ja suorituskykyä.

Tutustu Revolution 2 GTX -kenkään
1 / 3

COMFORTABLY SAFE

Työ kuormittaa kehoa. Pitkät päivät. Kovat lattiat. Toisto. Tarvitset tukea ja pitkäkestoista mukavuutta. Sekä täyden S3-luokan suojauksen. Revolution 2 GTX -kenkä on tehty mukavaksi, ja se täyttää suojausvaatimukset rajoittamatta liikkuvuutta.

  • PITKÄKESTOISTA MUKAVUUTTA
  • S3-SUOJAUS
  • VEDENPITÄVÄ
Lue lisää Revolution 2 GTX -kengästä

ENERGIZING ETPU MIDSOLE

Revolution 2 GTX -kengän koko välipohjassa on ETPU-teknologiaa. Matalatiheyksinen, erittäin tehokkaasti vaimentava ja erittäin vastustuskykyinen.

Revolution 2 GTX -kenkä imee jokaisen askelen iskun ja palauttaa sen käyttäjälle. Äärimmäistä mukavuutta ja kimmoisuutta joka askeleella = enemmän energiaa työpäivään.

Lue lisää teknologioista
image

ETPU

Koko kengän käsittävä ETPU-välipohja tarkoittaa, että jalat ovat jatkuvassa kosketuksessa kestävään, matalatiheyksiseen ja elastiseen mikrohiukkasvaahtoon, joka varastoi ja vapauttaa energiaa erittäin tehokkaasti. Jalat kuitenkin tietävät vain, että olo tuntuu hyvältä tunnista ja askeleesta toiseen. Vähemmän painetta, hyvä kimmoisuus ja äärimmäinen mukavuus.

Lue lisää ETPU-materiaalista

image

GORE-TEX®

GORE-TEX®-kalvo pitää veden loitolla mutta huolehtii samalla hengittävyydestä. Sadekeli ei enää ole ongelma.

Tutustu GORE-TEX®-kalvoon

image

ORTHOLITE®-POHJALLISET

OrthoLite®-pohjalliset on pääasiassa valmistettu kierrätysmateriaaleista. Ne vievät kimmoisuuden ja suorituskyvyn uudelle tasolle ja auttavat meitä saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteemme.

Lue lisää OrthoLite®-pohjallisista

Solid Gear logotype