Tämä on Solid Gear Footwear

Solid Gear syntyi vuonna 2008 ideasta, että turvakenkien ei tarvitse olla raskaita saappaita. Nyt yritys valmistaa innovatiivisia kenkiä kaikkiin työympäristöihin. Tuotteemme ovat yli kymmenen vuoden ajan määrittäneet uudelleen turvakenkien suorituskyvyn, tyylikkyyden ja mukavuuden.

Valikoimastamme löytyvät sopivat kengät kaikenlaiseen jalkojen suojaamiseen kaikissa työympäristöissä – sisällä, ulkona, pakkasessa ja helteessä. Solid Gear uskoo, että asiat voi aina tehdä paremmin ja pyrkii siksi jatkuvasti kehittämään täydellisiä turvakenkiä.

Modernit turvakengät

Uuden tuotteen kehitystyö alkaa vaativimmissa olosuhteissa: kaivoksissa, rakennustelineillä ja tehtaissa. Siellä pystymme tekemään asiakkaidemme työpäivästä paremman. Näistä olosuhteista saatu tieto yhdistetään vaativaan testaukseen laboratoriossa. Näin varmistetaan, että kenkien suojaus- ja suorituskyky ylittävät standardien vaatimukset.

Viimeinen sana on asiakkaillamme. Olemme tyytyväisiä vasta, kun käyttäjät ovat testanneet kenkiämme perusteellisesti aidoissa työolosuhteissa. Visiomme onkin suorituskykyä innovaatioiden avulla.

Tuotteet

Suorituskyky ja mukavuus ovat tuotekehityksessämme erittäin tärkeässä asemassa. Se tarkoittaa, että emme milloinkaan tingi laadusta ja suunnittelusta. Yhteistyökumppaneitamme ovat johtavat tavarantoimittajat, kuten GORE-TEX®, Vibram®, BOA® Fit System ja CORDURA®. Näin takaamme tuotteidemme parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja mukavuuden.

Erilaiset ympäristöt tarjoavat erilaisia haasteita, mutta suojausodotukset ovat silti samat. Siksi Solid Gear tarjoaa laajan valikoiman tuotteita jaloille. Valikoimasta löytyy tuotteita sekä sisä- että ulkotöihin niin hyytäviin pakkasiin kuin paahtavaan helteeseenkin.

Solid Gear – Osa Hultafors Groupia

Solid Gear on ollut osa Hultafors Groupia vuodesta 2014. Tarjoamme laajaa valikoimaa laatutuotteita ammattikäyttöön yhdessä muiden tuotemerkkien kanssa, joita ovat Snickers Workwear, Hultafors Tools, Wibe Ladders, Hellberg Safety ja Toe Guard. Meitä kaikkia yhdistää sama intohimo: haluamme tarjota parasta toimivuutta, turvallisuutta, suojausta ja tehokkuutta työskentelyyn.

Snickers Workwearin laajaan valikoimaan kuuluvat laadukkaat Työvaatteet ja Työkaluvyöt. Hellberg Safetyn kuulonsuojaimet auttavat ehkäisemään kuulovammoja – aktiivisen kuuntelun Bluetooth-suojaimet tekee työpäivästä turvallisemman ja mukavamman. Hellbergin suojalasit ja visiirit suojaavat kasvoja. Hultaforsin valikoimaan kuuluvat käsityökalut, purkuraudat, nivelmitat ja kuuluisat kirveet. Wibe Laddersin erikoisalaa ovat Tikkaat ja Telineet.

Solid Gear logotype